Friday, December 3, 2010

FACEBOOK??


Hye yo to all my peeps...hermm miss my blog so long not open this blog...kenapa aku buat tajuk FACEBOOK?hermmm jom kita bergosip hehehe....

Hari tu aku ada buka 1 profile ni...mamat ni komen 1 gambar dekat profile girl tu..then dia kutuk  girl tu then dah bergaduh punya lama mamat tu kata girl tu kafir lah yahudi lah

oke apa yang aku nak sentuh dekat sini dia mengeluarkan YAHUDI....oke fine kalau mamat tu cakap pasal YAHUDI...mamat tu tak sedarkan dia guna facebook yang dihasilkan oleh orang YAHUDI lepas tu dia nak kutuk orang...

kesimpulannya:-orang melayu borak je lebih...tapi tak sedar diri tu sendiri uat benda yang sama aku akui aku pun buat macam tu tapi aku rasa tak perlu nak judge orang sampai macam tu sekali...

UNTUK GOLONGAN YANG MENGGUNAKAN FACEBOOK...KEMUDIAN ANDA KATA ANDA BOIKOT YAHUDI...TAPI TIAP-TIAP HARI ANDA MELAYARI FACEBOOK...APAKAH IA?RENUNG2KAN LAH

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

heee
macam2 je skrg

iki/iqa said...

hah taw xpe....
manusia kn..nak buat macam mana..kadang2 pe yg kte uat kte xpcn...n kdg2 kte uat mengikut nafsu...

amsyaRid.nares said...

akak. agak tersentuh jugak lah daham bca niee. hatoiiii

iki/iqa said...

dik idham:dik t'snth yg ne 1?